Milaan top 10 - de allerbeste tips voor een geslaagd stedentrip naar Milaan

Milaan top 10 / handige tips

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

winkelen

Dom van Milaan

Castello Sforzesco

Laatste Avondmaal

Brera

San Siro stadion

Parco Sempione

architectuur

Teatro alla Scala

bezienswaardigheden

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: Milaan voordeelkaarten
 
TIP: ontdek Milaan op de fiets
 
meer handige Milaan tips

MILAAN HANDIGE TIPS

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en staat er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Milaan is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Milaan wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Milaan boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze Milaan tips:

Bespaar geld op je hotel
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Milaan.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Milaan rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Milaan bezoeken.

Ontdek Milaan op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Milaan te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Milaan met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals de Dom van Milaan en Pinacoteca di Brera doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.

Milaan voordeelkaarten
Met de uiteenlopende city passes voor Milaan kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Milaan.

 

Milaan bezienswaardigheden Milaan voor beginners Milaan informatie alles over Milaan Milaan tips