ONTDEK MILAAN OP DE FIETS

Dacht je dat je alleen in Nederland goed kon fietsen? Ook een stad als Milaan leent zich prima om op de fiets te ontdekken. Het klimaat is er over het algemeen zeer aangenaam en op de fiets ben je gezond bezig. Je kunt met de fiets ook meer plekjes ontdekken en zien dan wanneer je in een bus zit. Er zijn volop mogelijkheden om Milaan op de fiets te ontdekken. Je kunt natuurlijk een fiets huren en vervolgens zelf op pad gaan. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Milaan met een ervaren gids die je van alles laat zien en ook veel interessante informatie en tips kan geven.

Fietstours door Milaan

Er zijn verschillende fietstochten die je kunt boeken, waarvan de Milaan Highlights Fietstour veruit de meest populaire is. Binnen een tocht van ongeveer 3,5 uur bezoek je de belangrijke bezienswaardigheden van Milaan zoals de Navigli wijk, de Sint-Laurensbasiliek, het zakendistrict en natuurlijk de gotische Dom van Milaan. Deze fietstocht start om 10:00 uur in de ochtend. Een ideaal tijdstip om kennis te maken met deze indrukwekkende Italiaanse stad.

Onze ervaring met een fietstocht door Milaan

Op de website www.in12uur.nl kun je een uitgebreid foto- en reisverslag zien van een fietstocht door Milaan die wij met Baja Bikes gemaakt hebben.

Reserveren

Vooraf reserveren is een must. Zonder reservering kun je niet mee. Voor de Nederlandstalige Milaan Highlights Tour geldt dat deze soms vrij snel uitverkocht zijn en dat op tijd reserveren daarom wel handig is. Dat is echter zonder risico, want je hoeft niet vooraf te betalen en je mag gratis wijzigen of annuleren. Mocht het weer je niet aanstaan dan cancel je de trip gewoon of je verschuift hem naar een andere dag. Als er regen valt tijdens de fietstocht dan zijn er ook gratis ponchos beschikbaar.

Bekijk alle fietstours in Milaan bij Baja Bikes

Fietstours door Milaan