MILAAN VOORDEELKAARTEN

Net als in veel andere toeristische steden kent ook Milaan kaarten waarbij je een aanzienlijk voordeel kunt behalen. Reis gratis met het openbaar vervoer, bezoek musea of bezienswaardigheden gratis of krijg soms flinke kortingen op entreeprijzen. Welk voordeel er te behalen valt verschilt per kaart. Op deze pagina bieden we een overzicht van de meest interessante Milaan voordeelkaarten, city passes en openbaar vervoer kaarten.

Milan Pass

De toeristenkaart voor Milaan is de Milan Pass. Deze kaart geeft gratis toegang tot verschillende musea en bezienswaardigheden, laat je gratis meerijden met het openbaar vervoer in Milaan en biedt je allerlei kortingen bij verschillende restaurants in Milaan. Tijdens het zomerseizoen is een gratis rondvaart op de kanalen van de wijk Navigli ook inbegrepen bij deze stadskaart voor Milaan. Wie een beetje goed plant die kan ontzettend veel voordeel halen uit deze city pass voor Milaan.

De Milan Pass is twee dagen geldig en kan vooraf via internet gekocht worden.

BEKIJK DE MILAN PASS
en koop direct online

Milaan City Card

De voordelige Milaan City Card is een echte aanrader als je Milaan gaat bezoeken. Je schaft hiermee in één keer toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Milaan aan. Waar mogelijk kies je meteen de data en eventuele tijdvakken voor populaire attracties zoals de Kathedraal van Milaan (Duomo di Milano). Je kunt de tickets van de Milaan City Card mobiel opslaan. Je hoeft geen losse entreetickets mee te nemen.

Dit zit er inbegrepen in de Milaan City Card:

✅ snelle toegang tot het museum van één van de meest iconische personen aller tijden: Leonardo Da Vinci
✅ toegang tot het dakterras en het museum van de Kathedraal van Milaan
✅ toegang tot Castello Sforzesco
✅ 10% korting op alle andere attracties in Milaan

De Milaan City Card is een exclusief product van Tiqets.com, de marktleider op het gebied van city passes. De Milaan City Card is alleen via internet te koop:

Bekijk en boek de Milaan City Card